Rúzsa Magdi sokáig úgy érezte, nem biztos, hogy képes lenne a karrierjét és az anyaságot összeegyeztetni. Aztán egy ponton az erről alkotott véleménye megváltozott, azóta tettre készen áll minden kihívás előtt.

Az énekesnőnél egy nemrég készült interjúban merült fel a kérdés: három pici mellett jut-e ideje saját magára?

„Három gyerek mellett nincs idő magammal foglalkozni. Ha éppen nem velük vagyok, akkor koncertre kell mennem, ilyenkor átáll az agyam az anyukaszerepről az előadóművészre. Bízom abban, ahogy egyre nagyobbak lesznek, egyre több mindent tudok majd becsempészni az életembe. Ez a hozzáállás segít túllépni a nagyobb kríziseken, ilyenkor veszek egy mély levegőt és megyek tovább. Mindig arra gondolok, mennyire hálás és szerencsés vagyok, hogy három egészséges gyerekem van. Nem volt egyszerű a várandósságom sem, nagy volt bennem a kétség, hogy rendben legyenek a babák, mellette pedig próbáltam a karrieremre is koncentrálni, minden energiát belepakolni. Ez a befektetés idén nyáron ért be igazán, a szülés után úgy tudtam minden alkalommal a színpadra állni, hogy előtte nem kellett próbálnom a zenekarral, és ezért nagyon hálás vagyok. Ezek a dolgok visznek előre és lendületet adnak, bármennyire fáradt vagyok. Aztán ránézek a gyerekeimre, és olyan boldogság van a lelkemben, amit korábban még soha nem éreztem” árulta el az énekesnő.

Több gyerek nevelésekor a szülők egyik állandó dilemmája, hogy hogyan tudják ‘igazságosan’ megosztani a szeretetüket. Rúzsa számára is ez jelenti az egyik legnagyobb kihívást.

„Bármennyire is szeretnéd, nem tudsz mind a háromnál minden pillanatban ott lenni. Amikor felveszed az egyiküket, vérzik a szíved, hogy a másik kettőt nem tudod a karodban tartani. Ezeket a helyzeteket kell okosan megoldani úgy, hogy ne tépjük szét egymás lelkét. Nagy tanulás nekem, hogy helyén tudjam kezelni: nem lehet egyszerre mindegyikükkel ugyanúgy jelen lenni” – vallott tapasztalatairól Rúzsa Magdi a Glamour magazin interjújában.

(Borítókép: Rúzsa Magdi Fotó: Gerencsér Tamás/Index)