„Szűk családi körben helyeztük nyugalomra a kis angyalkámat..." – tudatta a Facebookon annak a fél éves kisgyereknek az édesanyja a hírt, akit édesapja múlt héten dobott le a negyedik emeletről, mielőtt magával is végzett. 

Mint megírtuk, a O. György nem először fenyegetőzött a gyermek  meggyilkolásával. Nem sokkal a tragikus esemény előtt ugyanúgy felkereste volt élettársát és akkor a nagymama szeme láttára akart a mélybe dobni a kicsit. Akkor a rendőrök megfékezték, majd a férfi előzetes letartóztatásba került, és gyorsított eljárásban elítélték.  Fenyegetése miatt zaklatás vétségében bűnösnek mondta ki a bíróság, sőt, indulatkezelési terápiára kötelezték. Ám ahogy szabadlábra bocsátották, szinte azonnal gyermekéhez sietett és végzett vele, majd magával is. 

Mint megtudtuk, a férfit alapos szakértői vizsgálatnak vetették alá decemberben: kiderült, hogy érzelmileg igen labilis. Sőt, azt is megtudtuk, hogy évekkel korábban börtönben is ült zaklatás miatt. 

Az édesanya eddig nem akart nyilatkozni a történtekről, a szomszédoktól úgy tudjuk, nagyon megviselik a történtek, sokan támogatják, az interneten keresztül adománygyűjtést is szerveztek neki.