Saját magát szúrta le a focipályán meztelenül talált férfi

MTI/velvet
MTI/velvet
2015.03.04. 10:45

A nyomozás adatai és az orvosszakértői vélemény szerint feltehetően nem gyilkosság áldozata lett a budapesti férfi, akinek holttestét február 24-én találták meg Szeged-Kiskundorozsmán - írja a Zsaru Magazin.

A rendőrséget február 10-én értesítették, hogy nem érkezett meg munkahelyére, a Semmelweis Egyetem Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézetébe a 37 éves férfi. Az áldozat meztelen holttestét két héttel később egy labdarúgó találta meg a sportpálya melletti füves területen. A férfi nyakán felszíni vágás, szívtájékán két késszúrás nyoma látszott, és további sérülései is bántalmazásra utaltak. Mellette hevert a kés, ott voltak a ruhái, egy részük megégve, a közelben pedig benzines flakont is találtak a helyszínelők.

A nyomozók vizsgálták a férfi kapcsolatrendszerét és utolsó napjainak történéseit, elemezték a térfigyelő kamerák és a nagyobb bevásárlóközpontok biztonsági kameráinak felvételeit. Kiderült, hogy a holttest mellett talált kést és a benzines flakont is a férfi vásárolta. A boncolást végző szakemberek szerint pedig kizárható az idegenkezűség.

 A rendőrség szerint a férfi öngyilkosságot próbált elkövetni, közben sebezte meg magát többször is a késsel, majd elájult vagy elaludt. Halálát kihűlés okozta, a testén talált, elsőre bántalmazásra utaló sérülések pedig fagyás következményei. Azt még vizsgálják, hogy a szervezetében volt-e altató vagy nyugtató – áll a magazin cikkében.