18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Borzalmas részletek derültek ki a tatabányai gyerekgyilkosságról

2015.04.09. 07:21

Miután megfojtotta, Á. Anikó a Blikk értesülései szerint százhatszor szúrta meg késsel a kislányát, Laurát. A tatabányai nő, aki a rendőrségen beismerte gyermeke megölését, ezután búcsúlevelet írt, ugyanis magával is végezni akart – ám az alkoholtól kábán végül máshogy döntött. 

A levél szerint azért gyilkolta meg nyolc éves lányát, mert úgy gondolta, ha ő nem lehet az anyja, más se legyen (vallomása szerint a gyerek felidegesítette, mert anyja helyett Anikónak szólította). A holttestet ágyba fektette, és napokig együtt élt vele a panzióban, ahol végül megtalálták a rendőrök. Órákig tartó dührohamában a felismerhetetlenségig kínozta a gyereket. 

A lap szerint a nő el sem sírta magát a kihallgatásán, viszont arról beszélt, hogy mindenért Laura apja a hibás. A bíróság előtt pedig egy szót sem szólt.

Á. korábban 25 ezer forintot kért kölcsön élettársától, hogy lányát a tavaszi szünetben elvigye a panzióba. A férfi, G. István elmondta, a nő sokszor erős nyugtatókat szedett, amelyekre ivott is.