horoszkóp

Megúszhatja a zalaegerszegi tini gyilkosa?

2015.04.15. 14:31

A diáklány meggyilkolásával gyanúsított B. Barnabást kedden előzetesbe helyezték, és az ügyvéd szerint indokolt lenne az elmegyógyintézeti kivizsgálása –írja a Bors. Ami azt is jelentheti, hogy ha bebizonyosodik az elmeorvosi vizsgálat alapján B. Barnabás beszámíthatatlansága, akkor akár kényszergyúgykezeléssel meg is úszhatja a börtönt. 

zalaegerszreg
Fotó: MTI

Mint megírtuk , a férfit azzal gyanúsítják, hogy  szombaton éjjel megölte 18 esztendős barátnőjét a zalaegerszegi Parkerdőben, mert a lány szakított vele és ezt nem akarta elfogadni. 

A fiatalember nem tett vallomást, sőt azt állítja: nem emlékszik semmire a gyilkosságból. Az eset óta nem találkozhatott a családjával sem, akik a Bors szerint elzárkóznak a nyilvánosság elől, mert a városban és az internetes portálokon folyamatos atrocitások érik őket.

Az édesanya értesítette a rendőröket. A fiú közben autóval száguldozni kezdett, de balesetet szenvedett Fenékpuszta közelében, itt fogták el a rendőrök.

A korábbi sajtóhírek szerint a lányt olyan súlyosan bántalmazta, hogy több önmagában is halálos sérülést találtak az áldozat testén.