„Nélküled senkik vagyunk. A gyermekeim által lettünk valakik, a valakiből azonban most kitéptek egy részt” – a Blikk szerint ezzekkel a szavakkal vett végső búcsút édesapja a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt kaposvári trafikos lánytól. G. Fruzsinát szerdán kísérték utolsó útjára.

Az édesapa a szertartáson arra kérte a több száz gyászolót, hogy ne a szörnyűség miatt emlékezzenek élettel teli lányára, hanem azért, mert ennyien szerették. A búcsúztatón arról is beszéltek, hogy Fruzsina tele volt nagy tervekkel. Edző akart lenni, és miután már párja eljegyezte, meseszép esküvőt tervezgetett. Tucatszor is megnézték már azt a köves gyűrűt, ami Fruzsinak annyira tetszett.

Az egykori szinkronúszó családja ellenezte, hogy a lány a trafikban dolgozzon, veszélyesnek tartották. A szülők fájdalmát talán még inkább fokozza, hogy nem sokkal a gyilkosság előtt Fruzsi beszélt édesapjával telefonon, édesanyja pedig járt is bent nála az üzletben.

A temetés után többen is felháborodva vitatkoztak azon, hogy Fruzsi gyilkosa, B. Péter megúszhatja az életfogytig tartó börtönbüntetést, mivel még nem töltötte be a huszadik életévét.