A Bors információi szerint egy ismert, látszólag példás családi életet élő politikus is rendszeres vendége volt Nancynek, akit 2015. május másodikán hajnalban találtak holtan a budapesti Akácfa utcában.

A brutálisan meggyilkolt lány a Blikk szerint már 17 éves kora óta prostitúcióval foglalkozott, és interneten szerezte főként külföldi kuncsafjait. 

A Bors viszont arról ír, hogy Nancy szexpartnerei között egy ismert politikus is volt, ezt a lány közeli barátja állítja.

„Egy közismert, tévében sokat nyilatkozó politikus is rendszeres vendége volt. Sokan alaposan meglepődnének, ha kiderülne, ki az a látszólag példás családi életet élő férfi" – mondta a névtelen forrás, aki azt is hozzátette, hogy a férfi és Nancy egyik együttlétéről videofelvétel is készült.

A lap a gyilkosság körülményeiről is megtudott további részleteket a lány közeli ismerőseitől.

„Nancyt a kisebbik szobában, a földön, meztelenül találták meg. Az arcát a bántalmazás miatt alig lehetett felismerni" – mondta állította egyikük. – „Azt is hallottam, hogy abban az időszakban, amikor a gyilkosság történt, a térfigyelő kamerák nem működtek, azaz az elkövetőről nem készültek felvételek."