A francia férfi szerint a martonosi esküvő után vasárnap hat embert lemészároló örömapa az ő feleségét és gyermekeit is meg akarta ölni, ezért nem hagyott neki más lehetőséget - számolt be a Blikk. Emanuel Donjon volt az, aki egy széklábbal csapta agyon a gyilkost, ezzel megmentve több ember életét. 

„Amikor a férfi belépett a házba, azonnal elkezdett lövöldözni. Végzett három áldozatával, és a feleségemet is megsebesítette. Célozni próbált az itt lévő három kisgyerekre, köztük az enyémre is, de addigra őket kimentették a többiek – mondta el Emanuel Donjon a Srbija Danas című szerb lapnak.

A Franciaországban élő férfi féltette a felesége és a gyermekei életét, ezért elvette az örömapától a puskát és egy széklábbal ütötte le. A csapás olyan erősre sikerült, hogy a gyilkosnak eltört a nyaka. 

„Talán sikerült megmentenem néhány embert a haláltól” – tette hozzá Emanuel Donjon.

Az 55 éves Rade S. vasárnap hat embert mészárolt le egy vadászpuskával a vajdasági Martonoson egy menyegző után. Először anyósával és apósával végzett, majd elautózott menye szüleinek házába. Itt agyonlőtte az ifjú arát, majd az ő szüleit is.