Tegnap írtuk meg, hogy megölte fiait, majd önmagával is végzett egy hevesi férfi, a Bors pedig új részleteket tudott meg a gyilkosságról. A lap úgy tudja, a környékbeliek jó embernek, példás családapának ismerték a 35 éves férfit.

Úgy láttuk, hogy nagyon szerette a fiait

- mondták a műanyagfeldolgozó-üzemben dolgozó apáról.

Az információk szerint az anya egy helyi iskolában takarított és pár hónappal ezelőtt romlott meg a kapcsolatuk. A szomszédok szerint egyre gyakoribbak voltak a veszekedések, végül a nő elköltözött és magával vitte a két gyereket is. Az apa július 23-án, csütörtökön hozta el őket magához, a felakasztott holttestekre pedig szombat reggel negyed nyolc körül talált rá egy hozzátartozó.

Tegnap megírtuk, hogy a férfi búcsúlevelet is hagyott maga után, most kiderült, ebben az áll: nem tudta feldolgozni, hogy élettársa otthagyta őt a gyerekekkel együtt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.