Még mindig keresi a rendőrség azokat a férfikat, akik szombaton balhéztak és lövöldöztek egy VII. kerületi szórakozóhelyen. Az eddig kiadott képek mellett a hirpress.hu egy videót is szerzett a bunyóról.

Íme:

 

Az mondjuk a felvételből sem teljesen világos, hogy ki kivel van, az viszont most már tényleg biztos, hogy a srácok rommá zúzták a berendezést, és egymást: ketten megsérültek és kórházba kerültek.

Állítólag elszámolási vita miatt pattant ki a balhé, de a rendőrség ezt egyelőre nem erősítette meg, csak annyit közöltek, hogy csoportos garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Még mindig őket keresik:

És továbbra is kérik, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/443-5316-os telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.