spl940027 001

Elvetette a gyerekét, hogy pornósztár lehessen

2015.10.06. 09:00

Josie Cunningham a brit celebipar aktuálisan talán leginkább megvetett szereplője, aki semmitől sem riad vissza, hogy híres és gazdag legyen. Először azzal sikerült felhívnia magára a figyelmet, hogy a társadalombiztosítás számlájára intézte el a mellnagyobbítását, de még a fogait is az adófizetők pénzén sikerült megcsináltatnia.

De az sem áll távol tőle, hogy nyilvánosan leigya magát, aztán ordenáré módon viselkedjen. A napokban pedig minden eddiginél gyomorforgatóbb lépésre szánta el magát. A 25 évesen háromgyerekes anyuka úgy döntött, elveteti a legújabb születendő gyerekét, csak azért, hogy tovább szövögethesse pornószínésznői álmait - írja a Mirror.

  tk3s nti hayden harrington 25

Korábban már mondta azt, hogy ha az ismertség és közte a hasában lévő gyereke áll, akkor simán lemond az utóbbiról. Tavaly például nagyon sajnálkozott, hogy a terhessége miatt nem tudott indulni a Celebrity Big Brotherben , pedig ha arról lett volna szó, simán elveteti a gyereket, csak már túl késő volt az abortuszhoz.

Most viszont meglépte a sokak számára egészen elképesztőt: tényleg elvetette a gyerekét a hírnév miatt. Cunningham prosticelebből szeretne pornós celebbé válni, viszont úgy érzi, a pornószakmától elvágja az orra, valamint annak a formája, ezért szeretné plasztikáztatni az orrát.

Ezt viszont terhesen nem tehette meg, ezért ahelyett, hogy várt volna néhány hónapot, inkább úgy döntött, elveteti az egyébként sem tervezett gyerekét.

„Nem érdekel, mi áll az utamba, megcsináltatom az orrom. A terhesség komoly akadályokat jelentett, és az abortusz volt a megoldás, úgyhogy ezt is tettem. Bárki, aki azért kritizál, hogy egy kinézetemet egy meg nem született gyerek elé helyezem, be is fejezheti, addig ne szóljanak bele a dolgokba, amíg nem ők rakják a vacsorát a gyerekeim asztalára. Nem érdekel, hogy mit mondanak az emberek, az én testem, az én döntésem” - ismertette a véleményét.

  spl940027 001

Cunningham életében a pénz tölti be a legfontosabb szerepet, még a gyerekeinél is sokkal jobban szereti a pénzt, minden vágya, hogy gazdag legyen, és a gazdagságot a fent említett pornószakmától várja.

A nyilatkozatai alapján a gyerekeit is inkább nehezítő körülménynek tekinti, akik megakadályozzák abban, hogy elérje a céljait. „A többi gyerekem miatt háttérbe szorítottam saját magam. De most megvan a lehetőségem arra, hogy elérjem azt a kinézetet, amire szükségem van ahhoz, hogy azt a karriert folytathassam, amit mindig is szerettem volna. Imádom a pénzt” - mondta.