A 38 éves N. Magdolna Szilviának október 3-án szombaton veszett nyoma. Mosóport venni indult XII. kerületi otthonából, de aztán nem ment haza, ezért családja kétségbeesve kezdte kereste őt. A Velvet az asszony öccsétől megtudta: a hatgyermekes anyuka szombaton épségben előkerült.

Mint arról beszámoltunk, N. Magdolna Szilvia szombaton az édesanyjával ment el vásárolni a Fény utcai piacra. Miután hazaértek, azt mondta, hogy elfelejtett mosóport venni, ezért a boltba indult, ám utána már nem ment haza. Családtagjai minden követ megmozgattak, hogy megtalálják őt. A fényképével kérdezősködtek a piacon, illetve a város több pontján, a Facebookon egy felhívást tette közzé, valamint eltűnését a rendőrségen is bejelentették.

Egy hét aggodalmaskodás után az anyukát végül szombaton sikerült elérniük. Öccse szerint a nőnek családi problémái voltak, nehezen jött ki az élettársával, ezért „szerette volna egy kicsit kiszellőztetni a fejét”. Nekik azt mondta, hogy szállodában volt. Azóta viszont már hazament, és állítólag újra szent a béke a családban.