A CNN szerint a francia rendőrök szerdán hajnalban bocsátkoztak tűzpárbajba az öt nappal korábbi, 130 halálos áldozatot követelő merényletekben érintett terroristákkal, akik Párizs északi, Saint-Denis negyedének egyik házában barikádozták el magukat.

UpdateA BBC szerint a hadsereg közreműködésével zajló szerda hajnali akció során három fegyveres vesztette életét. Az egyikük egy nő volt, aki működésbe hozta a magára erősített robbanószerkezetet. A lövöldözésben a legfrissebb hírek szerint három egyenruhás sérült meg. A rendőrök összesen három embert vettek őrizetbe.

Update2: Mint kiderült, az egyik fegyveressel egy mesterlövész végzett. Az apartmanban elfogott három emberen kívül a rendőrök egy férfit és egy nőt vettek őrizetbe a helyszín közelében. 

Az incidens során egy rendőrkutyát is megöltek, a 7 éves Dieselt. 

Sajtóinformációk szerint az akció célja a párizsi vérengzés feltételezett kitervelőjének és megrendelőjének, Abdulhamid Abaaoudnak az elfogása volt. A rendőrség teljesen lezárta a környéket.

Az Air France francia légitársaság két utasszállító gépe közben bombafenyegetés miatt volt kénytelen megszakítani az útját. A Washingtonból, illetve Los Angelesből Párizsba tartó járatok végül biztonságban landoltak.