Útközben dobálta ki a csévharaszti férfi annak a 24 éves prostituáltnak az iratait és mobiltelefonját, akinek a holttestét múlt pénteken délelőtt találták meg az M0-s vecsési lehajtójánál.

A Pest Megyei Főügyészség közleményéből kiderült, hogy S. László csütörtökön kora este csévharaszti házában találkozott F. Anettal. A Velvet információja szerint a 38 éves férfi az interneten nézte ki és rendelte meg a prostituáltat, akit aztán megfojtott.

Hogy pontosan mi történt, azt S. Lászlónak hétfőn egy guminőn kellett eljátszania a nyomozók előtt. A  házból a férfit aztán a 4-es útra vitték, de először még nem ahhoz a lehajtóhoz, ahol a fiatal lányt megtalálták. A 26. kilométer közelében szállították ki S. Lászlót a rendőrautóból, azért, hogy megmutassa, nagyjából hova dobta ki F. Anett holmijait.

A csévharaszti férfit a rendőrök két nappal később, szombaton késő este, Albertirsán fogták el. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. A bíróság ma dönthet előzetes letartóztatásáról.

Az emberölés bűntettével gyanúsított férfi esetében a bűncselekmény kiemelkedő büntetési tétele miatt okkal lehet attól tartani, hogy szabadlábon védekezve elrejtőzne a hatóságok elől. Ezért a Pest Megyei Főügyészség indítványozta a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését

– áll az ügyészség közleményében.