Mint arról beszámoltunk, M. Sándor először volt élettársát erőszakolta meg, aztán a nő 12 éves húgának adott ultimátumot: vagy kielégíti orálisan, vagy végig kell néznie, ahogy megöli a nővérét. A kislány hiába engedett neki, a 46 éves gyanúsított végül őt is megerőszakolta, testvérét pedig halálra késelte. A police.hu híre szerint a rendőrség a napokban lezárta a nyomozást az ügyben és vádemelést javasolt M. Sándorral szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi március 11-én 16 éves fia társaságában parkolt le Ladájával Derecske-Vásártér vasútállomás mellett, hogy megvárja volt élettársát és annak 12 éves húgát. Amikor meglátta, hogy a vonathoz sietnek, M. Sándor kést rántott, majd arra kényszerítette a testvéreket, hogy szálljanak be a kocsiba. Az állomásról egy közeli földútra vitte őket, ahol veszekedni kezdett egykori szerelmével. A férfi ekkor szétvágta a biztonsági övet, megkötözte a lányokat, majd megerőszakolta őket. Ezután ötször hasba szúrta a nőt.

M. Sándor a kislányt és fiát elengedte, de előtte megfenyegette őket, hogy senkinek ne beszéljenek a történtekről. A súlyosan sérült nőnek azt ígérte, hogy kórházba viszi, ám ez nem történt meg. Először Debrecenbe indult vele, majd útközben megfordult és a Pocsaji Rendőrőrs elé hajtott, ahol telefonon értesítette a mentőket. A nő azonban olyan sok vért vesztett, hogy életét már nem lehetett megmenteni. A férfit a rendőrök a helyszín közelében fogták el.

M. Sándorral szemben emberölés bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, szexuális erőszak bűntett és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség a napokban lezárta a nyomozást az ügyben és vádemelést javasolt a férfival szemben.