Kedd este a 18. kerületben késeltek halálra egy férfit. A gyilkosság feltételezett elkövetője információnk szerint a BMW-jébe próbálta betuszkolni az áldozatot. A rendőrség eddig két személyt keresett, de 

Csécsi Soma a BRFK szóvivője elmondta a Velvetnek, hogy már csak a férfit keresik, mivel a nő önként feladta magát a rendőrségen.

Február 9-én 20 óra 30 perc körül támadtak meg egy férfit, az ismeretlen tettes többször is megszúrta az áldozatot a 18. kerületi Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél. Úgy tudjuk, a gyilkosság előtt a gyanúsított és a középkorú férfi összeverekedett, majd a BMW-s férfi késsel támadt. A sérült férfi egy közeli utcába menekült, a gyanúsított azonban követte, és tovább szurkálta, majd a férfi elhunyt. Mint megtudtuk, a feltételezett elkövető ezután elment a közelben álló autójáért, és megpróbálta BMW-jébe tuszkolni áldozatát. Hogy akkor a férfi még életben volt-e, nem tudni.

A gyilkosságot egy közeli üzlet ipari kamerája rögzítette, a felvételeket – úgy tudjuk – átadták a rendőrségnek. Meg nem erősített információink szerint a gyilkosságnak szemtanúja is volt.