A 21 éves Stéphanie Beaudoin két évvel ezelőtt a világ legszexisebb tolvajaként szerepelt a hírekben. A címért alaposan megdolgozott: három társával együtt 39 házat rámolt ki, 56 ezer font (22 millió forint) értékben különféle luxusholmikat és készpénzt zsákmányolva. Bár a lopások miatt 90 napos börtönbüntetést érdemelt ki, bűnözői karrierje nem volt hiábavaló. Egy modellügynökség felfigyelt rá, és szerződtette.

A kiváló testi adottságokkal megáldott Stéphanie Beaudoin autójában a rendőrök fegyvereket is találtak, ennek ellenére viszonylag olcsón meg a balhét. A Mirror szerint a bíróság úgy döntött, hogy 90 napos börtönbüntetését több részletben, hétvégénként ülheti le.

Tudtam, hogy le fognak csukni, mert akkor már egy hete követtek (a rendőrök), de olyan intenzív volt az egész, hogy nem tudtam leállni

– idézte fel a montreali lány a VICE magazinnak.

Stéphanie Beaudoin tulajdonképpen még jól is jött ki a dologból, hiszen 2014. augusztus 5-i letartóztatását követően a B Models Management modellügynökség megkínálta egy szerződéssel. A bíróságnak csupán annyi kitétele volt, hogy sötét múltjáról hallgatni kell a reklámokban.

Az arcom rajta lehet egy bőrápoló terméken, de a márka nem közölhet rólam semmi olyat, hogy Stéphanie, a bűnöző, vagy ilyesmi

– világított rá a döntés gyakorlati oldalára a tolvajból lett modell.