Két büntetőeljárás is folyik a Kelenföldön megerőszakolt lány támadója ellen

2016.05.05. 14:03

Több erőszakos bűncselekmény miatt is folyik eljárás az ellen a 19 éves fiú ellen, aki szombaton éjjel brutálisan megerőszakolt egy 18 éves lányt Kelenföldön. A Velvet információja szerint T. Patrik ellen

garázdaság és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt is indult már korábban eljárás.

A fiú múlt hét pénteken ismerkedett meg a 18 éves lánnyal, akivel másnap estére újabb találkozót beszélt meg a Bikás parkhoz, ahol aztán egy bokros részen megerőszakolta.

Információnk szerint a lány olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy életveszélyes állapotban került a Szent Imre kórházba, ahol többször is meg kellett műteni. A kórház a család kérésére semmilyen információt nem ad a lány állapotáról.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Velvetnek megerősítette, hogy a férfivel szemben más büntetőeljárás is folyik, ezért az ügyészség kizárólag a legsúlyosabb kényszerintézkedést - azaz az előzetes letartóztatást -tartotta elfogadhatónak.

A 19 éves fiút kedden a Budai Központi Kerületi Bíróságon helyezték előzetes letartóztatásba. Sok mindent a bírónak sem tudott mondani a történtekről, mert állítása szerint a találkozó alatt és az előző napokon is részeg volt, ezért nem emlékezett semmire. Úgy tudjuk, csak a lány haja színét és azt tudta felidézni, hogy kitűzők voltak a kabátján.