2014. március 4-én járókelők vették észre, hogy egy nő holtteste fekszik az egyik trafóépület mellett Kőbányán. A nyomozók órákon keresztül helyszíneltek és egyre több információ derült ki a fiatal nőről. Többek között az is, hogy hónapok óta prostituáltként dolgozott és egyik kuncsaftja szurkálta halálra, mert a lány nem tudta kielégíteni. A férfit 11 nappal a gyilkosság után Balassagyarmaton fogták el, sőt azóta már jogerősen is elítélték.

A bíróságon a lány szülei korábban arról beszéltek, hogy gyereküket barátja kényszerítette az utcára. A Velvethez eljuttatott vádirat szerint a családi üzletbe később beszállt a 20 éves barát apja is. 

A 20 éves vádlott ez utóbbi cselekményét az apja, az ügy másodrendű vádlottja is segítette, támogatta, időnként ő szállította autóval a fiát és a sértettet a prostitúciós tevékenység végzésének helyszínére.

 

A meggyilkolt lányon kívül a két férfi több nőt is prostitúcióra kényszerített, a lányok pénzét pedig elszedték. A Fővárosi Főügyészség két évvel a gyilkosság után emelt vádat apa és fia ellen. A megölt lány barátját

  • tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére,befolyási viszonyával visszaélve, üzletszerűen elkövetett kerítés bűntettével,
  • gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével,
  • kitartottság és
  • kerítés bűntettével vádolja.

Apjának kitartottság bűntette, valamint üzletszerűen elkövetett kerítés bűntette miatt kell majd bíróság elé állnia. Az ügyészség mindkét férfival szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.