Jézus juttatta börtönbe és ő fogja kihozni onnan - ezt állította a bíróságon M. Boulos. A Velvet a helyszínről beszámolt arról, hogy a libanoni férfit 20 év után életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélt a Fővárosi Törvényszék. A vádirat szerint a férfi 1996-ban Újpesten brutálisan meggyilkolta egykori szállásadója feleségét és nyolcéves kisfiát. 

Elvette az értékeiket, a már halott asszonyról is lehúzta az ékszereit és később eladta. 

Az ítélethirdetést nagy médiaérdeklődés kísérte. A szíriai származású apa, Dali is megjelent, két életben maradt gyerekével. A férfi 20 évet várt arra, hogy a gyilkost megbüntessék. Jót tett Boulossal, befogadta a házába a menekült férfit, munkát is adott neki.

A család közel ült le a gyilkoshoz, minden szavát hallani akarták. Az apa még az operatőröket is rendre utasította, hogy nem lát tőlük rendesen. Mellette ült lánya is, aki a gyilkosság idején 12 éves volt. Az emeleten, félálomban hallgatta végig ahogy lemészárolják a családtagjait.

Bolulos kifigyelte a család mozgását, pontosan tudta hogy a családfő dolgozik. Azzal viszont számolnia kellett, hogy a gyerekek és az asszony otthon lesznek. Először az anyával találkozott, nyújtófával ütlegelte és késsel többször megszúrta. A kisfiúnak azért kellett meghalnia, mert odaszaladt, hogy megvédje az anyját.

- hangzott az ügyész indoklása.

A hozzátartozók feszülten hallgatták végig, ahogy felidézik az átélt borzalmakat. Az apát közben átkarolta legidősebb fia - aki a gyilkosság idején nem volt otthon. 

Boulos végig türelmetlen volt, fejét rázta miközben a felolvasták a szakértői véleményeket. Tolmácsának többször hangosan kifakadt, hogy nem ért egyet az elhangzottakkal.

Az ítélet előtt a vádlott szót kért, és elképesztő történetet adott elő arról, hogy Jézus parancsára követte el a gyilkosságot és ő lesz az is, aki kiszabadítja. Nem is akárhogyan. 

Jézus Krisztus megmondta nekem, hogy pusztító vihar és földrengés csap le Magyarországra 2018. január 31-én. Akkor az összes rab kiszabadul majd

- jósolta meg.

Az ítélethirdetésen őrjöngött és mindkét cipőjét a bíróhoz vágta. Több padot is eldöntött, a kommandósok fogták le.

Védője enyhítésért fellebezett.