18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Élete végéig börtönben marad a férfi aki halálra késelte élettársát

2016.09.21. 20:32

Életfogytiglani fegyházra ítélte M. Endre Sándort a Debreceni Ítélőtábla. Bűnös, előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében. De a bűnlajstroma itt még nem ér véget: felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése, szexuális erőszak, kiskorú veszélyeztetése, testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak, és élettárs sérelmére elkövetett zaklatás miatt ugyancsak bűnösnek találták.

Mindezt egy nap leforgása alatt tette meg a pocsaji férfi, aki a vádirat szerint képtelen volt beletörődni abba, hogy élettársa elhagyta és a gyerekekkel visszaköltözött az anyjához. Rendszeresen zaklatta, győzködte, követte és próbálta rábeszélni, hogy térjen vissza hozzá. 

2015. március 11-én reggel ismét megjelent V. Nikolettánál, de újra nemleges választ kapott tőle. Délben a férfinek a kiskorú fia szólt, hogy volt élettársát, és annak 12 éves húgát látta a derecskei vonatra felszállni. M. ekkor magához vett egy konyhakést, és elbújt a vasútállomás mögött. Fiát is magával vitte. Amikor a nő és a lány visszafelé tartott, előugrott, és megfenyegette őket a késsel. A nő kérlelte, hogy beszéljenek meg mindent és visszaköltözik. M. Endre annyit mondott: már késő.

M. Endre többször megszúrta volt élettársát, aki belehalt a sérüléseibe.
M. Endre többször megszúrta volt élettársát, aki belehalt a sérüléseibe.
Fotó: Police.hu

Mindannyiukkal egy bozótos területre hajtott. A két nőt megkötözte. V. Nikolettát megerőszakolta, húgát pedig késsel arra kényszerítette, hogy orálisan kielégítse, majd vele is erőszakkal közösült. Ezután az élettársába legalább ötször beleszúrta a kést. 

- áll a vádiratban.

A két gyereket feltette a vonatra és megfenyegette őket, hogy ne merjenek szólni senkinek. 

Végül a pocsaji rendőrörsön önként feladta magát. A nő akkor már nem élt.