A Velvet úgy tudja, őrizetbe vették a rendőrök azt a balatonfűzfői férfit, aki a gyanú szerint megölt egy 32 éves nőt Kőbányán szeptember 18-20. között. Erre utal az is, hogy a police.hu adatbázisából eltűnt a korábban kiadott körözés. Az ügyben kerestük a rendőrséget, de későbbre ígértek tájékoztatást. Amint megkapjuk válaszukat, frissítjük posztunkat.

Update:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére a bíróság által kiadott európai elfogatóparancs alapján körözött K. László 44 éves balatonfűzfői lakos az osztrák hatóságoknál a mai napon feladta magát, akik a szükséges intézkedéseket megtették

– közölte kérdésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

B. Irma a hét eleje óta nem adott életjelet magáról, családja és munkatársai végül kedden kora délután találták meg holtan a saját lakásában. A nő hétfőn reggel még egy SMS-t küldött kolléganőinek, amiben azt írta, hogy fáj a torka, nem érzi jól magát, ezért nem megy be dolgozni. 

A Velvetnek az egyik szomszéd korábban arról beszélt, hogy a nő holtteste mellett több gyógyszeres dobozt is találtak, ezért a rokonok először azt hitték öngyilkos lett. A rendőrség viszont emberölés miatt körözést adott ki egy 44 éves balatonfűzfői férfi ellen.

A Velvet információja szerint, K. Lászó már volt büntetve, erőszakos bűncselekmények miatt többször is ült.