A Központi Nyomozó Főügyészség nagyon szeretné megtalálni azt a nőt, aki szeptember 24-én, este fél 11 után nem sokkal, a Teréz körúton ment el amellett a két gyalogos rendőrjárőr mellett, akik életveszélyesen megsérültek a szombati robbantásban.

Mutatjuk, kit keresnek:

Ha felismerte magát vagy felismeri a nőt,  jelentkezzen a rendőrségnél a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számán. Emellett egyébként mindenki jelentkezését várják, aki a közzétett videófelvételen magára ismer. 

A Kékfény információja szerint, a 20-25 év körüli férfi nem ipari vagy katonai robbanószert használt, a robbanó elegyet saját maga készíthette.

A Központi Nyomozó Főügyészség továbbra is várja azok jelentkezését, akik felismerik vagy tudják, hol lehet a feltételezett elkövető. Nettó 10 millió forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki segít megtalálni.

Frissítés: A 24.hu információja szerint jelentkezett a rendőrségen az a nő, aki szombaton este elsátált a két rendőrjáőr mellett.