Egy prostituálttól tanulta a szadomazo szexet az a csévharaszti férfi, aki 2015 decemberében éppen szex közben fojtott meg egy másik örömlányt, holttestét pedig az M0-s vecsési lehajtójánál kitette. Míg az egyik nő kidolgozott jelrendszerrel figyelmeztetett, ha éppen túl szoros volt a gyors-kötöző, vagy túl erős a fojtás, a 22 éves, leszázalékolt kőbányai prostituáltnak nem nagyon voltak trükkjei. Egy szerencsétlen póz miatt pedig esélye is alig.

A Budapest Környéki Törvényszéken csütörtökön kezdődött a 38 éves férfi büntetőügye, akit az ügyészség emberöléssel vádol és, aki másfél évvel ezelőtti szakítása után rendszerint a rosszlanyok.hu-ról válogatott magának a lányok közül. Mivel aznap ismerőseit a X. kerületbe vitte haza, célirányosan egy kőbányai prostituáltat keresett az oldalon, de mivel F. Anett csak kuncsaftjai házánál vállalt munkát, a férfi csévharaszti otthonába mentek.

Már útközben megkérdeztem, hogy lenne-e kedve ilyen szerepjátékos szexhez. Azt mondta, hogy volt már hasonló tapasztalata, és ez nem gond.

Miután a férfi lezuhanyzott, automatikusan lekapcsolta a szobában a lámpát és bebújt a félmeztelen nő mellé az ágyba.

Szeretkezni kezdtünk és amikor megkérdeztem, hogy összekötözhetem-e a kezét, ő magától hátranyújtotta, én pedig szigetelőszalaggal hátrakötöztem a csuklóját, így folytattuk.

A férfi viszont tovább ment: először csak a prostituált nyakára fogott rá, de mivel állítása szerint jött a biztatás, egy övet is tekert a nő nyaka köré, és hátulról két kézzel húzta a szíjat, miközben szeretkeztek. Csakhogy így túl kényelmetlen volt a póz.

Átfűztem a csaton a szíjat,  hogy egy kézzel tudjam fogni az övet, amit aztán még tovább húzhattam. Nagyjából öt-nyolc percig csinálhattuk így.

Ezt onnan gondolja, hogy az ágy mellett egy elektromos óra volt, aminek a kijelzőjén kívül egyébként nem világított más a szobában. A férfi végül csak akkor vette észre, hogy megfojtotta a nőt, amikor a prostituált már nem mozdult. Többször is megpróbálta újraéleszteni, de miután nem sikerült „pánikba esett", felöltöztette a nőt, a kocsija csomagtartójába tette, és az M0-snál kidobta.

A holttestet egy kamionos vette észre a lehajtónál 2015. december 12-én, de közben már a nő családja is bejelentette a rendőrségen az eltűnését. Korábban a Velvetnek F. Anett  nővére azt mondta, hogy rokonai nem tudtak arról, hogy a 22 éves nő az interneten árulja magát.

A csévharaszti férfinak 2015 nyarán lett vége egy hosszabb kapcsolatának és bár újabbat nem akart, mint mondta testi igényeit azért szerette kielégíteni. A kőbányai lány előtt kétszer járt egy zuglói prostituáltnál, aki arra kérte, hogy pofozza, kötözze meg vagy fojtogassa, ha viszont kimondja a tiltó szót, akkor azonnal hagyja abba, ami akkor működött is.