Családja temeti el Szita Bence mostoháját, aki január 29-én súlyos betegség után a tököli rabkórházban halt meg. A Velvet információja szerint Polcz Erika édesanyja már nyilatkozott az illetékes büntetés-végrehajtási intézetben, hogy gondoskodik lánya temetéséről. Azt, hogy erre pontosan mikor kerülhet sor, még nem tudni, a nő holttestét a szabályok szerint ugyanis igazságügyi orvosszakértőnek is meg kell vizsgálnia.

Polcz Erika 2012. október 29-én két hajléktalan férfival kínozta meg, majd ásta el élve Kaposváron akkori élettársa 11 éves kisfiát. A nőt és társait 2014. január 10-én a Pécsi Ítélőtábla jogerősen tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte, azaz soha nem szabadulhattak.

Az asszony az ország első olyan női rabja volt, aki ilyen súlyos büntetést kapott. Büntetését Kalocsán töltötte, ahonnan többször került át a tököli rabkórházba, mivel korábban mellrákkal műtötték, és később is súlyos betegséget diagnosztizáltak nála.

Polcz családja már évek óta nem Kaposváron él, a másodfokú ítélet után mindenüket eladták és egy Baranya megyei településre költöztek, így lehetséges, hogy nőt is ott temetik majd el.