Öngyilkossággal fenyegetőzik egy férfi Budapesten, a Deák Ferenc utca egyik házának harmadik emeleti ablakában. A helyszínen rengeteg a rendőr és a mentő, de jelen van Jamie Foxx is, aki az instáján dokumentálja a történteket.

Jamie Foxx a magyar válogatott melegítőjében kommentálja az eseményeket, miközben arról beszél, hogy

„ez nem egy filmforgatás, valaki tényleg ki akar ugrani az ablakból Budapesten."

Az új Robin Hood-film forgatása miatt hazánkban vendégeskedő, és a magyar kultúrával pálinkával és gulyással azonosulni próbáló színész egyébként úgy kerülhetett az események sűrűjébe, hogy a Ritzben lakik, ami a helyszín közelében van.

Az esetről a rendőrség a következő közleményt adta ki:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói, a Bűnügyi Főosztály Célkörözési Osztálya, valamint a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2017. március 22-én 18 óra körüli időben megjelentek egy Budapest V. kerület, Deák Ferenc utcai lakásnál T. József elfogása érdekében. A rendőrök lakásba bejutásakor a férfi fenyegetőzni kezdett, hogy ha belép valaki, akkor leugrik. A rendőrök a Deák Ferenc tér és az Erzsébet tér kereszteződésénél, valamint a Bécsi utca és az Erzsébet rét kereszteződésnél az utat lezárták.

A legfrisebb fejlemény az, hogy az ablak alatt az ilyenkor szokásos párna-szerű eszközt helyezték el, felkészülve arra az eshetőségre, hogy a férfi tényleg leugrik. 

Update: Az Index szerint egy kommandós bejutott a lakásba kívülről, az ablakon át. A Bors online élőzésében úgy látszott és hallatszott, hogy öt lövés dördült el odabent. Arról, hogy pontosan mi történt, egyelőre nincs hivatalos információ. Csak az a biztos, hogy a körözött férfi a saját lábán, rendőri kísérettel hagyta el a helyszínt, miután darus kocsival lehozták a lakásból. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.