A hétvégén elgázolt egyik férfi az a brit turista, aki legénybúcsúra érkezett Budapestre, de később levált társaitól- értesült a Velvet. 

Sam Clancy egy 22 fős társasággal érkezett Budapestre egy legénybúcsúra április utolsó hétvégéjén. A rendőrség első tájékoztatása szerint a férfit április 29-én a Kazinczy utcában látták utoljára egy szórakozóhelyen. (Az első közleményben ez a dátum szerepelt.) Onnan ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. 

A gázolás viszont április 28-án, 22 óra 38 perc körül Budapest XIII. kerületében. A Váci út 29. szám előtt elgázoltak egy férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy szinte azonnal életét vesztette. 

Információink szerint az áldozat  az eltűnt turista volt. 

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy a férfit közigazgatási eljárás keretén belül keresték. A keresést azonban azóta megszüntették. Egyelőre bővebb információt nem tudott az üggyel kapcsolatban mondani. 

A fiatalembert sokan keresték péntek éjszaka óta, kórházakban, közösségi oldalakon és néhányan Budapesten maradtak és itt próbálták felkutatni eltűnt barátjukat.