A múlt héten volt Csobánkapuszta mellett a S.U.N. fesztivál, aminek indulásánál annak idején mi is ott voltunk. A rendezvény vasárnap zárult, és azóta a Facebookon keresnek valakit, akit a többszörösen megosztott poszt szerint a fesztiválon látták utoljára, amikor vasárnap délután elindult zuhanyozni, de azóta nem adott magáról életjelet. Az egyik hozzátartozó kommentje szerint a fiatalember teljesen józan volt, amikor utoljára látták. A felhívás szövege a következő.

SOS segítséget szeretnék kérni mindenkitől. Tegnap délután 16 óra magasságában Kaposi Sándor elindult letusolni a lenti zuhanyzóhoz, és már 24 órája keresik barátai és hozzátartozói, és nem került elő. A mentőszolgálat tájékoztatta a rokonokat, hogy nincs kórházban ilyen nevű személy. Kérem, ha bárki látja, hallott róla vagy tudja, jelenleg hol van a képen látható fiatal srác, keresse hozzátartozóit! Bal alkarján három majomtetoválás látható, erről biztos be lehet azonosítani!

Megkerestük a 32 éves, horányi lakos hozzátartozóit a Facebookon megadott számon, és megerősítették, hogy kedd délben továbbra sincs hír újabb fejleményről. Kaposi Sándor 170 cm magas, a testsúlya 70 kilogramm, mindkét karján tetoválás látható. Ha ön tud segíteni, kérjük, lépjen kapcsolatba a családdal vagy értesítse a rendőrséget!

Frissítés:

Kedden este a következő üzenet jelent meg a Facebookon:

Köszönjük, hogy ennyien aggódtok Sanyikáért! És azoknak, akik segítenek a keresésben. Valószínű, hogy nincs baj vele! Egyelőre még mi se tudjuk az okát, amiért elhagyta a fesztivál területét szó nélkül. A járőrök Bér településen igazoltatták vasárnap este. A rendőröket megkérte, hogy vigyék el a legközelebbi állomásra. A rendőrök segítettek neki! Levitték őt a jobbágyi vasútállomásra. Sanyi józan volt és tudatánál volt, ezt megerősítették a járőrök is. De Sanyi azóta se talált még haza! Továbra is fokozottan keresi a rendörség és a polgárőrség a környező falvakban. A nemzetközi körözést kiadták rá! Megkérnénk mindenkit, hogy csak azok írjanak egyelőre, akik valami információval tudnak szolgálni Sanyiról! Köszönjük!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Eltűnt egy srác a csobánkapusztai S.U.N. fesztiválról

A 32 éves fiatalember vasárnap délután elindult zuhanyozni a fesztivál területén, azóta nem látta senki, nem ad magáról életjelet.

156 · Jul 24, 2018 11:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments