Pedig amikor annak idején telefoninterjúztam vele, annyira normális-szimpatikusnak tűnt...!

A Here Comes Honey Boo Boo című trashrealityből megismert család élete soha nem volt szokványos vagy zökkenőmentes, de letartóztatásig eddig még nem fajultak a dolgok. Eddig, azaz pontosabban szerdáig, amikor is a híradások szerint a Mama June néven megismert klánfőnöknőt és mostani élettársát, Geno Doakot elkapták a rendőrök és bevitték a fogdába. Ők ketten láthatók a fenti borítókép jobb szélén, a bal oldalon maga Honey Boo Boo, azaz Alana Thompson mosolyog.

Honey Boo Boo egykori gyermekszépségversenyző édesanyjának igazi neve June Shannon, és ő most megint egy realityben szerepel, amelynek a középpontjában a fogyás áll: az asszony súlya 209 kilóról 73-ra ment le: valószínűleg a fogyáshoz nincs köze, hogy Shannont és Doak most egy olyan heves vitába keveredett egy benzinkúton, hogy kihívták rájuk a rendőröket.

A kiérkező hatóságok eleget láttak ahhoz, hogy a férfit letartóztassák testi sértésért-garázdaságért, illetve kábítószer, valamint kábítószer fogyasztásához használt eszköz birtoklásáért. Mama June sem úszta meg, az utóbbi vádat ellene is felhozták, azaz nála is volt kábítószer. Doak egyébként büntetett előéletű, mint ahogy Shannon előző élettársa is az volt.

Íme egy korábbi, meghitt jelenet Mama June újabb realityjéből, aminek harmadik évada most előkészületben van.

Ezeket az aggasztó, ha nem is teljesen váratlan híreket a TMZ tette közkinccsé.