A híres Faces of Meth-fotókhoz képest mintha véletlenül felcserélődött volna a fenti montázson az előtte-utána képek sorrendje. De nem, ez direkt így jó, ez a történet ugyanis nem elrettenteni szeretne, hanem reményt adni, hogy a gyógyulás lehetséges.

A főszereplő bizonyos Caroline Best, egy 36 éves brit nő, aki heroint használt, valamint kokaint crack formájában. Ez a két anyag a legerősebb függést okozó szerek közé tartozik. Bestet gyakran letartóztatták, illetve zárták börtönbe, mivel szenvedélybetegségei miatt gyakran lopott üzletekből. Itt az egyik letartóztatási fotója tavaly augusztusból.

Nagyjából egy éve volt, hogy Best szívelégtelenséggel kórházba került. Az orvosok azt mondták neki, hogy ebben az állapotban meg se lehet műteni, és hogy feltehetőleg nagyjából 12 hónapja van hátra a halálig. Best így nézett ki ekkor.

A rendőrség segítségével azonban Best tavaly augusztusban úgy döntött, hogy rehabra megy, hogy a műtét lehetővé váljon, és a programban sikerrel vett részt. Best ezt az augusztust már úgy zárhatja, hogy egy teljes éve nem használt kábítószert, és a gyógyulásáról mindennél többet mond az alábbi fotó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gyógyulása után alig lehet ráismerni erre a volt heroinista lányra

Ennek a 36 éves brit nőnek tavaly ilyenkor azt mondták, egy éve van hátra. Elment a rehabra, és nemhogy túlélte ezt az évet, fantasztikusan néz ki.

213 · Aug 28, 2019 11:26am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments