Tovább bonyolódik VV Fanni eltűnésének ügye. A lánynak 2017-ben veszett nyoma, de a tárgyalások még mindig nem értek véget. Nemrégiben arról számoltunk be, hogy a Fanni meggyilkolásával vádolt B. László egy cellatársának bevallotta, hol rejtette el a holttestet, most pedig azt állítják, egy szekszárdi ügyvédnő fodrásznál járt Fanni társaságában azután, hogy a lány eltűnt.

A Blikk felvette a kapcsolatot a jogásznővel, aki felháborodottan áll a dolog előtt, és nem érti, hogy keveredett bele egy gyilkossági ügybe.

Mélyen felháborít, hogy a megkérdezésem nélkül valaki be meri diktálni a nevemet a bíróságon, főleg, hogy engem meg sem kérdezett. Hideg zuhanyként ért a hír, nem gondoltam, hogy egy ügyvéd képes ezt művelni a kollégájával. Életemben nem találkoztam Fannival, csak a hírekből értesültem a haláláról. Így magától értetődő, egy fodrászhoz sem jártunk, az pedig teljes abszurditás, hogy láttam őt az eltűnése után. Amit velem csináltak, kimeríti a becsületsértés fogalmát

– mondta a lapnak a nő, aki elmondása szerint 2 éve, munkaügyben találkozott B. László nagybátyjával és egykori védőügyvédjével, dr. Brodmann Péterrel.

Egy másik eset miatt kerestem fel az ügyvéd urat. Szóba került Fanni ügye is, szakmailag megvitattuk a védelmi stratégiát, de ez nem azt jelenti, bármilyen információval rendelkeznék Fanni hollétével kapcsolatban. Az sem logikus számomra, miért most állt elő ezzel a védelem, hiszen már a nyomozati szakban is jelezhették volna, hogy megtalálták a koronatanút. Most sem tudatták velem, mire készülnek a bíróságon, legalább egy telefonhívást megérdemeltem volna. Ha a bírónő beidéz, kötelességem elmenni, de én ott is csak azt tudom mondani: nem ismertem Novozánszki Fannit.

A vádlott jelenlegi ügyvédje, dr. Bálint Roland kitart állítása mellett, miszerint az ügyvédnő maga hívta fel dr. Brodmann Pétert az információval.

Brodmann Pétert korábban telefonon kereste meg az ügyvédnő, és azt mondta neki, amit a Fővárosi Törvényszéken is említettem. Velem ezt a beszélgetést decemberben közölte Péter, és akkor megbeszéltük, javaslatot teszünk a hölgy meghallgatására. Sajnos a tárgyalás előtt már nem tudtuk elérni

– mondta a lapnak.