Csak a szerencsén múlt, hogy nem szerzett komolyabb sérülést Solti Ádám és felesége, Berni. A pár éppen a 7-es főúton haladt, amikor egy sofőr bevágott eléjük. A színész félrerántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, ám nekihajtott egy oszlopnak. A vétkes sofőr először lassított, de végül beletaposott a gázba, és elhajtott a helyszínről, holott nem bizonyosodott meg róla, hogy Soltiéknak nem esett bántódása - írja a Blikk.

A belső sávban haladtunk, előttünk egy autó és egy teherautó ment. Szerettem volna elhagyni őket, indexeltem és sávot váltottam. Az előttem haladó autós azonban egy pillanat alatt bevágott, pont oda, ahol mi voltunk. (...) Elrántottam a kormányt, hogy ne ütközzünk össze. Felhajtottam egy járdaszigetre, ahol még napokkal később is látszik a féknyom és a horpadás az oszlopon, ahol nekimentem. Tiportam a féket és próbáltam bekanyarodni a Kánai útra, ahol végül sikerült megállni. Az autó gumija szétrobbant a manőver közben, a borzalmas hang és a fékcsikorgás miatt még a balesettől 100 méterre levő kereskedésből is kiszaladtak megnézni, mi történt

– mondta a lapnak színész, aki először dühös volt, de aztán rájött, hogy szerencséjük van, amiért komolyabb sérülés nélkül megúszták a balesetet.

Solti Ádám próbálta megnézni a vétkes sofőr rendszámát, ám az olyan gyorsan elhajtott, hogy erre nem volt lehetősége, és a térfigyelő kamerán sem látszik, így nem tudni, meglesz-e valaha.

A színész egyébként elmondta a lapnak, hogy nem kártérítést követelnek a sofőrtől, ám egy bocsánatkérést annál inkább várnának, hiszen az illető nem bizonyosodott meg arról a baleset után, hogy Bernivel jól vannak-e.