Most 48 éves Adam Farrar legutoljára 2016-ban szerepelt a hírekben azzal, hogy körözi a rendőrség. A droghasználó férfi ügye azért tartott nagyobb érdeklődésre számot, mert Farrar a féltestvére Leonardo DiCaprio színésznek.

A héten volt szó a Soft White Underbelly című Youtube-csatornáról, amely Los Angeles legkiszolgáltatottabb, legelesettebb, legnagyobb bajban lévő, legnagyobb nyomorban élő embereit mutatja be: drogfüggőket, prostituáltakat, szexiparban dolgozókat, alkoholistákat, sőt, pedofilokat is. A mai napon ezen a csatornán megjelent egy húszperces portréfilm egy Adam nevű férfiról, aki a videó elején, 3:12-nél megerősíti, hogy ő valóban Leonardo DiCaprio mostohatestvére, akiről a korábbi hírek szóltak.

A bő 20 perces videóból kiderül, hogy bár Farrarnak van állandó bevétele, általában hajléktalanként él feleségével Los Angelesben a Skid Row nevű környékén. A férfi „hajléktalan drogfüggő”-ként írja le magát, azt mondja, az utóbbi négy évben csak abban a periódusban élt kábítószer nélkül, amíg börtönben volt. Farrar a fentanil nevű anyagot használja, amely tavaly az Egyesült Államok leghalálosabb kábítószere volt.