A Backsreet Boys énekesének kisöccsétől nem áll messze a balhézás. A drogproblémákkal és pszichés zavarokkal küzdő rapper tavaly októberben a fejére tetováltatta Rihannát , majd a rehabon kötött ki . Legutóbb pedig akkor írtunk Carterről, amikor menyasszonya kedvéért még a pornózásba is belekóstolt. Ennek ellenére most úgy fest, nincs minden rendben a kapcsolatuk körül.

Ugyan a rapper a szemöldöke fölé varratta szerelme nevét, múlthét vasárnap túlcsordultak az indulatok a négy fal között. A pár valamin olyannyira összeveszett kaliforniai otthonukban, hogy a szomszédok hívták ki a rendőrséget a hangzavar miatt.

A kiérkező járőrök megállapították, hogy Aaron Carter testén dulakodásra utaló jelek találhatóak, és a férfi is azt állította, hogy a menyasszonya ütött előbb - írja a Daily Mail. A lap fotókat is kapott, amelyeken Carter sérülései láthatóak, ezeket ide kattintva nézeti meg.

Melanie Martint párkapcsolati erőszak miatt tartóztatták le. Jelenleg előzetesben ül, és 50 ezer dolláros óvadék ellenében térhet haza.