Aaron Carter, az egykori Backstreet Boys-tag Nick Carter öccse gyakori szereplő a Velveten: hol amiatt írunk róla, mert eljegyzett egy nőt, aki elvileg tőle terhes, hol pedig azért, mert rehabra vonul. Ebből most csak a fele igaz: rehabra nem vonul, de ismét megkérte egy nő kezét, akit csak 3 hónapja ismer, írja Perez Hilton blogja.

Igaz ugyan, hogy  Aaron Carter csak az év elején jött össze egy Melanie Martin nevű nővel, máris a hatalmas szerelemnek megemésztő tüze ég bennük, olyannyira, hogy a férfi máris a jobb szemöldöke fölé tetováltatta a nő nevét.  Sosem gondoltuk volna, hogy Cindy Crawford fiának arctetoválása ennyire megihleti Cartert, pedig látja, mégis. [Vagy Amanda Bynes volt az ihletadó. Vagy Amber Rose – a szerk.]

És itt még közel sincs vége a sztorinak. Carter az Insta-oldalán megörökítette, hogy barátnőjével eljegyzési gyűrűt vásárol 80 ezer dollár, vagyis több mint 23 millió forint értékben. 

Na és akkor jöjjön a legmocskosabb rész, a celeb Insta-oldalának biójában ugyanis ez a link díszeleg: https://onlyfans.com/AaronAndMelanie. Ha nem ismerné, eláruljuk, hogy az Only Fans egy olyan oldal, ahová pornósztárok, Instagram-influenszerek és egyéb önjelölt celebek töltik fel saját maguk által készített 18+-os videóikat, vagy ennél szerényebb, ám szexuális tartalmú fotóikat, amiket egy szerény összeg kifizetésével járó regisztráció után bárki megtekinthet. Vagyis igen, Aaron Carter a lánykérés után a pornózásba is belekóstol.