Még egy hete sincs, hogy megírtuk Naya Rivera eltűnését, most pedig újabb tragédiáról kell beszámolnunk. A napokban ugyanis kiderült, hogy Elvis Presley 27 éves unokája, Benjamin Keough öngyilkosságot követett el.

Az esetről a TMZ írt elsőként, a lap információi szerint Keough fegyverrel vetett véget az életének kaliforniai lakásában.

Lisa Marie Presley teljesen összetört fia elvesztése miatt, és bár igyekszik erős maradni másik három gyermeke miatt, az édesanyát nagyon megviseli a gyász.

Összetört a szíve, vigasztalhatatlan és teljesen magába zuhant, de próbál erős maradni a 11 éves ikrei és a legidősebb lánya, Riley miatt. Imádta a fiút, ő volt élete nagy szerelme

– mondta a People magazinnak egy ismerősük.

Az énekesnő egyébként nagyon közel állt a fiához, évekkel korábban még egy közös tetoválást is készítettek anyák napján. A családról több mint egy éve jelent meg az utolsó nyilvános közös fotó, ahol anya és gyermekei még együtt láthatóak.

 Nyugodjék békében.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.