Az alábbi csodás poszttal ajándékozott meg mindannyiunkat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal hivatalos Facebookját kezelő személy. A poszt 5 fotót tartalmaz hamisított bútorokról: valaki úgy gondolta, hogy BMW, Audi és Versace márkájú székeket és asztalokat próbál majd meg eladni, sajnos az nem derül ki a posztból, hogy hány forintot kért ezekért az ízléses berendezési tárgyakért.

A luxuscégek manapság a ruhák és ékszerek mellett már rengeteg hétköznapi tárgyat is árusítanak, de pont ennek a három cégnek sajnos pont nincs a kínálatában bútor, bármennyire is esztétikusnak tűnik egy-egy autómárka logója a potenciális vásárlók szemében. Különösen jól sikerült az az asztal, amelyiken a BMW logóját a Versacétól ismert klasszikus minta övezi.

A nyilvánvalóan hamis székeket és asztalokat járőröző pénzügyőrök találták egy Pest megyei családi háznál. A természetesen nyomban lefoglalt szajré értéke kb. négymillió forint, az ügyben büntetőeljárás indul.

Hamis bútort kínált eladásra🪑🏠 Több mint négymillió forint értékben foglaltak le bútorokat munkatársaink egy Pest...

Posted by Nemzeti Adó- és Vámhivatal on Tuesday, 14 July 2020
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
BMW, Audi és Versace logóval díszített bútorokkal bukott le egy pest megyei hamisító

Ezek a cégek nem árusítanak bútort, úgyhogy a négymillió forint értékű székeket-asztalokat a NAV lefoglalta. Ez az asztal most BMW vagy Versace akar lenni?

30 · Jul 14, 2020 12:06pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments