Ethan Is Supreme néven volt ismert az extrém sminkeket kedvelők körében egy 17 éves, texasi fiatalember, Ethan Peters. A '80-as és korai '90-es évek club kidjeit idéző stílusban fazonírozta önmagát, olyan fotókat posztolva, mint például az alábbi.

Peterst szeptember 6-án vasárnap délelőtt fel szerette volna ébreszteni az édesapja, de fiát holtan találta az ágyában. A The Wrap azt írja, hogy hivatalosan még nem erősítették meg a halál okát, de a család és a barátok meggyőződése, hogy kábítószer-túladagolás okozhatta. Peters legjobb barátnője szerint a srác előző este opioidot (oxikodont) tartalmazó szert használt, ő ezt a Percocet nevű, receptre kapható tablettát okolja.

A Fox News híradása szerint Peters minden támogatást megkapott a szüleitől, rendkívül jó viszonyt ápolt velük, a fiatalember pár hónappal ezelőtt édesapjával közös videót is posztolt. A fenti borítófotó 2018 júliusában készült, amikor az akkor még csak 15 éves srác már meghívást kapott szépségrendezvényekre, ahol külsejével-öltözködésével már akkor felhívta magára a figyelmet.

A legjobb barátnője, Ava Louise azt írja a Twitteren, hogy Peters egy évvel ezelőtt kezdett kábítószereket használni, amikor elkezdte érezni a közösségi médiában szerzett hírnév miatt ránehezedő nyomást. Az Insider azt írja, hogy a Peters halála óta eltelt bő egy hétben rengeteg részvétnyilvánítás mellett sok beszólást is kapott az elhunyt családja a fiatalember gyűlölőitől.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.