VV Béci, vagy rappernevén Young G mindössze 5 percre hagyta egy hetedik kerületi parkolóban az autóját, de ennyi idő is elég volt, hogy feltörjék a kocsiját és fontos iratokat valamint pénzt lopjanak ki belőle, írja a Blikk. A tolvaj nemcsak több mint 150 ezer forint készpénzt, hanem a férfi két évvel ezelőtt, elővigyázatossági okokból szerzett fegyverviselési engedélyét, bankkártyáit és kislánya személyi igazolványát is elvitte.

VV Béci döbbenten áll a múlt hét csütörtökön történtek előtt, főképp, hogy tisztán emlékszik rá, bezárta az autóját, aminek a zárjai két perc után amúgy is automatikusan lezárnak. A rapper szerint egy spéci eszközzel törhették fel a kocsiját. Bízik abban, hogy legalább személyes iratai előkerülnek, ügye előremozdítása érdekében jutalmat ajánlott fel a becsületes megtalálónak. 

Úgy érzem, el vagyok átkozva, de bízok abban, hogy legalább az irataim előkerülnek, nagy tortúrával jár újracsináltatni mindent. Jutalmat is felajánlottam annak, aki visszaszolgáltatja a fontos dolgaimat, beleértve a jogsimat is.