Július 22-e van, szerda, egy nyáriasan esős hét kellős közepe. A napilapok pedig erről írtak ma:

A VV Béci, illetve Young G néven ismerhető Rácz Béla nevű rapper/realityceleb az Instagramra posztolt egy félmeztelen képet a hét éves lányáról, de a képmegosztó eltávolította a fotót. Nem érti, hogy miért.

Én úgy gondolom, ez nem egy degradáló kép volt, tudom, mi az, amit sok lenne posztolni, kézzel-lábbal védem Napsugárt, teljes mértékben felelek érte. Azt nem tudom elképzelni, hogy valaki ezt az örömteli pillanatot megörökítő képet szexuális tartalomként fogja fel, ilyenre gondolni sem akarok. Nem értem, miért nem lehet családi fotót posztolni 

– mondta a Blikknek. Ön el tudja képzelni?

Stohl András szeretett volna maga leesni egy ház első emeleti erkélyéről a Mintaapák forgatásán, de a stáb félt, hogy megsérül, úgyhogy nem hagyták neki, „bár a fizikuma kifogástalan”. A vérfagyasztó részleteket a Bors közli, kifogástalan fizikumú illetőkért ide kattintson!

Zsédenyi Zséda Adrienn 2001-ben kiszállt a Cotton Club Singersből, most pedig beszáll. Igaz, csak egy koncert erejéig, mert azóta már feloszlottak. További információkért a Borshoz fordulhatnak.

Weisz Fanni továbbra is nagyon elkeseredett, amióta szakítottak a férjével, és a Blikk forrásai szerint az egyik legjobb barátnőjével, a Balatonon tölti ezeket a napokat. Rácsodálkoznak arra is, mennyire sovány a modell/influenszer, amiről az Instagramjáról értesültek.

A Ripost jelnek veszi, hogy Friderikusz Sándor a szülővárosának, Nyíregyházának adományoz 4013 kötetet a könyvtárából. A gesztus szerintük azt jelzi, hogy Friderikusz végleg elhagyni tervezi Magyarországot, hogy ezentúl New Yorkban éljen, és nem minden könyvét viszi magával. A kötetek már megérkeztek az intézménybe, Friderikusz augusztus 1-jén fogja őket ünnepélyesen átadni. Tomasovszki Anita, a könyvtár igazgatója azt is elmondta a lapnak, hogy az adománykötetek mindegyikén feltüntetik majd az adományozó személyét. „Tervezünk egy külön polcot is azon kötetek számára, melyek igazán fontos, ritka, vagy egyszerűen csak alapművek.”

Frissítés 2020.08.13.: Friderikusz Sándor a 24.hu-nak küldött sajtóközleményében jelezte, hogy nem fog elköltözni New Yorkba, és lakása sincs ott, illetve nincsenek anyagi gondjai. Az erről szóló cikkek álhírek, amikért perelni fog.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Béci nem érti, miért baj, ha félmeztelen képet közöl a hét éves lányáról

További hírek kávé mellé: Stohl Andrást nem hagyták leesni egy erkélyről, Weisz Fanni a Balatonon szomorú.

26 · Jul 22, 2020 08:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments