Múlt héten írtuk meg, hogy Eminem házába betört egy zavarodott lélek, aki meg akarta ölni a rappert, és bár Taylor Swiftnek is vannak kellemetlen tapasztalatai az illetéktelen behatolókat illetően, most egy pillanatra fellélegezhet. A bíróság 30 hónap börtönbüntetést szabott ki arra a texasi férfire, aki levelekkel zaklatta az énekesnőt, írja a Page Six.

A férfi még 2018-ban írt vagy 40 levelet Swift kiadójának, amikben arra kérte őket, hogy mutassák be az énekesnőnek. Ráadásul nemcsak e-maileket küldött, több alkalommal kézzel írott levélben fogalmazta meg kérését, amit személyesen juttatott el a kiadóhoz. A 30 hónap börtönfogság csak az ítélet egyik része, az ezt követő három évben csak feltételesen helyezik szabadlábra. 

Friss hír, hogy nemcsak a fenti celebeknek gyűlt meg a baja a zaklatókkal: Katy Perryt és családját az énekesnő közösségi oldalán fenyegették meg halálosan. Sőt, az illető, aki valószínűleg egy hajléktalan, még Perry Los Angeles-i otthonának kerítésén is átmászott, hogy találkozhasson a családdal, ami akár még sikerülhetett is volna neki, mivel Bloomék otthon voltak. Szerencsére ebben az ügyben is született a zaklatót elmarasztaló ítélet. Perry őrült rajongójára távoltartási végzést szabtak ki, ám a tárgyalás még nem ért véget, október elején fojtatódik, írja szintén a Page Six.