Egy hete számoltunk be róla, hogy Emily Ratajkowski egy, a Cutnak írt esszéjében közölte: egy Jonathan Leder nevű fotós szexuálisan zaklatta őt 2012-ben. Ratajkowski példáján felbátorodva egy Nola Palmer nevű 29 éves színésznő az Insta-oldalán számolt be róla, hogy a fent megnevezett fotográfus őt is zaklatta, több mint tíz évvel ezelőtt, írja a Page Six.

Palmer a közösségi oldalán azt írja, ahogy elolvasta Ratajkowski cikkét, egyből elsírta magát, kitört rajta a pánik, majd öt napon keresztül fogalmazta újra és újra magában, mit is írjon arról a férfiról, aki ellopta tőle a fiatalságát, hiszen Palmer még csak 17 éves volt, amikor Leder molesztálta őt.

A Jonathan által okozott fájdalmat és traumát már egy évtizede hordozom magamban. Egészen addig mentem, hogy megváltoztattam a nevem, mert a régi túl szorosan kötődött hozzá, nem tudtam úgy kimondani, hogy ne jutott volna ő is eszembe.

Palmer szerint vele is nagyon hasonló történt, mint Ratajkowskival, kivéve, hogy Palmer csak 17 éves volt, amikor Leder megkörnyékezte őt hátulról, testével a színésznő hátát nyomva.  Sőt, Palmer szerint a férfi őt titulálta Ratajkowskinak őrült színésznőnek, mielőtt rátámadt volna a modellre. A színésznő hosszas Insta-bejegyzésében többszörösen is megköszöni a modellnek, hogy erőt adott neki, hogy merjen beszélni a történtekről. 

Jonathan Leder sem hagyta szó nélkül a modell vádját, amit ízléstelennek és gyerekesnek tart.

Tudod, kiről beszélsz, ugye? Ez a lány meztelenül pózolt a Treats! magazinnak, és szintén meztelenül ugrálta körbe Robin Thicke-t  egy videóban(a Blurred Lines c. videoklipre gondol, a szerk. ). Tényleg akarsz találni valakit, aki szerint ő egy áldozat volt?