Staller Ilona, művésznevén Cicciolina ellen egy 1992-es emberrablási ügy ismételt elővétele miatt adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot New Yorkban, így ha Amerikába utazna, azonnal letartóztatnák és börtönbe csuknák, írja a Ripost.

28 évvel ezelőtt Cicciolina a gyermekét, a Jeff Koonstól született Ludwigot csempészte a legnagyobb titokban Magyarországra, majd itthonról Olaszországba. A fiú édesapja azóta is harcol fiáért, elvileg már több mint egymilliárd forintnak megfelelő összeget költött magánnyomozókra, hogy kiderítse, hol van Ludwig, majd azt követően ügyvédekre, hogy hozzá kerüljön a gyerek.

Cicciolina ügyvédje, Luca Di Carlo tavaly nyáron még  biztos volt benne, hogy visszavonják az elfogatóparancsot, legalábbis Donald Trump szóvivőjétől így értesült. A várt intézkedés viszont azóta sem történt meg, Cicciolinának még mindig nem érdemes Amerikába utaznia, feltéve, ha nem akar a rács mögé kerülni. 

A hír sajnos igaz, nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellenem, újra. Az a szerencse, hogy Olaszországra ez természetesen nem vonatkozik, csak akkor kerülnék bajba, ha Amerikába utaznék.