Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Cicciolina kétségbeejtő anyagi körülmények között él, az utóbbi hónapokban nyugdíján kívül semmilyen bevételi forrása nem volt az Olaszországban élő egykori felnőttfilmesnek. Cicciolina az ACNewsnak nyilatkozott arról, milyen lépésekre szánta rá magát, hogy pénzhez jusson. 

Cicciolina könyveit és festményeit is árulni kezdte, emellett macskákat tenyészt (jelenleg 15 macskával él együtt), hogy plusz bevételei legyenek. A celebet annyira elkeseríti pénztelensége, hogy már rémálmai vannak róla. 

Nekem is fogyóban van a megtakarításom, persze próbálok bevételhez jutni, de egyáltalán nem dúl fel a pénz, és nekem sem könnyű. Az idegrendszerem is hatással van, múlt éjszaka sem aludtam szinte semmit, mert rémálmaim voltak.

Cicciolina arra is kitért nyilatkozatában, hogy a koronavírus kitörése óta 350-en követtek el öngyilkosságot Olaszországban a kilátástalan helyzet miatt, de szerencsére az ő számára azért van kiút:

Nagyon pozitív gondolkodású nő vagyok, és hála Istennek vannak lehetőségeim az olasz határon túl is. Túl sok mindent még nem árulhatok el, de nagy lehetőségek nyíltak előttem Spanyolországból és Franciaországból, ami az életemmel van összefüggésben.

Cicciolinának van még egy bevételi forrása: nemrég megjelent róla egy 230 oldalas, 100 euróba kerülő könyv, Memorie címmel, amit személyesen tőle is meg lehet vásárolni egy pubban. Sőt, még fotózkodhatnak is vele a rajongók a vásárlás után. 

Ha könyvesbolton keresztül vásárolja meg valaki, sajnos az árának a negyven százalékát elbukom, így pedig a teljes összeg az én zsebemben marad.