Évekkel ezelőtt csatlakozott a közösségi médiához egy iráni nő Sahar Tabar néven azzal, hogy ő hatalmas rajongója Angelina Jolie-nak. Képei és videói azért járták be a világot, mert Tabar teljesen úgy néz ki rajtuk, mint a színésznő zombiverziója. Hivatalos Instagramját már törölték, de a YouTube-on még fent vannak a videói, az alábbi például rengeteg képet tartalmaz, és felhívja a figyelmet, hogy az átváltozást Tabar csak sminkkel és digitális manipulációval érte el, nem műttette meg magát, ahogy az sok helyen megjelent.

Nos, azt írja a Daily Mail a Rokna.net nevű, iráni oldalra hivatkozva, hogy tavaly büntetőeljárás indult Sahar Tabar ellen Iránban, és a nőt tíz év szabadságvesztésre ítélték a posztjai miatt, erkölcstelenségért és istenkáromlásért. Tavaly októberben kellett börtönbe vonulnia, nem sokkal azután, hogy az alábbi videót posztolta.

Az ítéletet nagy felháborodás követte, és a legfrissebb hírek szerint Sahar Tabart bő egy év után szabadon engedték, egy videó is készült róla, ami a fenti linken tekinthető meg. A videón Tabar (az igazi neve Fatemeh Khishvand) azt mondja, hogy csak híres akart lenni és minél több lájkot akart gyűjteni, de mostanra rájött, hogy jobb, ha fel sem megy többet az Instagramra. Sokan feltételezik, hogy a szabadulás utáni vallomás esetleg megrendezett is lehet, mindenesetre az alábbi tweetben a bal oldalon látható, hogy hogyan néz ki Tabar/Khishvand most.