Az utóbbi évek egyik legbizarrabb és egyben legemlékezetesebb celebhíre/-történése az volt, hogy Gwyneth Paltrow színésznő a webshopjában elkezdett árulni egy gyertyát, aminek a neve/leírása az, hogy

ennek olyan illata van, mint a vaginámnak.

A gyertya kisebb trendet indított be a hírességek körében: van már például Drake-illatú gyertya is, igaz, ez csak általában Drake-illatú, nem olyan a szaga, mint konkrétan a rapper egyik testrészének (pedig lehet, hogy ezzel neki is nagyobb hírverést sikerült volna elérnie).

A The Sun című brit lap most egy olyan sztorit szállított le, ami még feljebb srófolja az egyébként is igen magas WTF-faktort vaginagyertya-ügyben. Egy 50 éves, Jody Thompson nevű asszony egy webes kvízen nyert egy ilyen illatgyertyát, ami Gwyneth Paltrow vaginájának aromáját árasztja. Amikor a Londonban élő nő úgy döntött, hogy kipróbálja a terméket, saját leírása szerint a következő történt:

A gyertya felrobbant, és hatalmas lángok jöttek ki belőle, a darabjai szerteszét repültek. Sosem láttam még ilyet. Az egész lángolt, és olyan forró lett, hogy nem lehetett hozzányúlni. Pokollá változott a szoba.

Szerencsére nagyobb baleset nem történt, az asszonynak sikerült megfékeznie a lángokat és a Gwyneth Paltrow vaginájához hasonlóan illatozó, de ezek szerint robbanékony gyertyát sikerült kidobni a lakásból a bejárati ajtón keresztül. Íme a hölgy a felrobbant-kiégett gyertyával.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vaginaillatú robbanás volt egy londoni lakásban, Gwyneth Paltrow gyertyája miatt

Egy 50 éves nő egy kvízen nyert egy gyertyát, aminek olyan illata van, mint Gwyneth Paltrow vaginájának. Meggyújtotta, felrobbant.

1 · Jan 19, 2021 04:50pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments