Stephanie Seymour 24 éves fia, Harry Brant vasárnap drogtúladagolásban meghalt, írja a New York Times. Brant már több mint egy éve küzdött függőségével. 

Örökké szomorúak leszünk, hogy az élete ilyen hamar véget ért, egy ennyire borzalmas betegség miatt. 24 éves korára nagyon sok mindent elért, de már sosem tudjuk meg, mennyi mindenre lett volna még képes Harry

- írta családja közleményében, hozzátéve, Harry Brant egy kreatív, szerető és erős ember volt, aki rengeteg ember szívébe boldogságot csempészett. 

Az elhunyt édesapja a milliárdos Peter Brant volt, aki 1995-ben vette el Stephanie Seymourt. Fiuk gyakran tűnt fel vörös szőnyeges eseményeken, modellként is kipróbálta magát, szerepelt az olasz Vogue-ban, dolgozott a  Balmain márkával is. Harry Brant egyik utolsó interjúja az Interview Magazine-nak készült, ahol arról is kérdezték,  szerinte a férfiak miért viseljenek sminket.

Számomra a sminkviselés olyan, mintha egy páncélom lenne, úgy tudom alakítani a megjelenésem, ahogy akarom, ez egy nagyon jó módja az önkifejezésnek. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Stephanie Seymour 24 éves fia drogtúladagolásban meghalt

A család közleményben búcsúzott az elhunyttól, aki már több, mint egy éve küzdött drogproblémákkal.

14 · Jan 19, 2021 07:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments