Earl Simmons egy 50 éves színész-rapper, akit a legtöbben DMX néven ismernek. Leghíresebb számának címe Party Up (Up In Here), és benne volt például az Öld meg Rómeót című filmben. A fenti kép a róla készült legfrissebb, úgy is mondhatnánk, utolsó fotósorozatból való, a hírességet 2021. február 19-én fényképezték le egy klubban.

Szóval DMX akkor került be először a hírekbe a múlt héten, amikor április másodikán bevitték őt az intenzív osztályra New Yorkban, miután egy kábítószer-túladagolást követően szívrohamot kapott. A hírességet azóta is gépek lélegeztetik, kómában van, és az oxigénhiány miatt az agya súlyosan károsodott, miután 30 percen keresztül próbálták újraéleszteni. A TMZ azt írta szombaton, hogy DMX állapota nagyon súlyos, kilátásai a felépülésre csekélyek.

Hétfő este New Yorban a kórháznál gyertyás virrasztást tartottak DMX-ért, innen származik az alábbi fotó. A The Sun című lap úgy tudja, hogy a rapper 15 gyereke közül többen személyesen vettek részt az eseményen. A covid miatti korlátozások miatt az igen kiterjedt család nem mehet be egyszerre a kómában fekvő férfihoz, egyszerre csak egy látogató engedélyezett. DMX 15 gyereke 9 különböző nőtől született. Nem ez volt az első túladagolása, a Page Six 2016-ban írta meg, hogy leállt a szíve és a lélegzése is a kábítószerezéstől, és a gyors orvosi közbeavatkozás mentette meg az életét.