Hayden Panettiere egykori élettársa, Brian Hickerson továbbra is tagadja, hogy bántalmazta volna a színésznőt, de a bíróság nem fogadta el a védekezését: bizonyítottnak látták, hogy a férfi az elmúlt években többször is súlyosan megverte. Így, mint az ET írja, 45 nap börtönre ítélték, ami után még négy évig lesz próbaidőn, öt évig nem mehet Panettiere közelébe, és 52, a családon belüli erőszakkal foglalkozó órán kell részt vennie. Ezen felül ötszáz dolláros kártérítést kell fizetnie.

 Az egykori pár másfél évig volt együtt, a színésznő többször kért rendőri segítséget, tavaly mi is beszámoltunk egy esetről, amikor a férfi ököllel ütötte meg. Amikor letartóztatták, nyilatkozatot adott ki, amellyel azt remélte elérni, hogy más, bántalmazó kapcsolatban élő személyek is segítséget kérnek a továbblépéshez.

„Felkészültem, hogy megtegyem, ami tőlem telik annak érdekében, hogy ez az ember senkit se bánthasson többé. Hálás vagyok azoknak, akik mellettem álltak, és segítettek elég bátorságot gyűjteni ahhoz, hogy visszaszerezzem a hangomat és az életemet.”

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
45 nap börtönre ítélték Hayden Panettiere expasiját

Amiért többször testileg (is) bántalmazta a színésznőt. Májusban vonul be, utána is évekig próbaidőn lesz.

1 · Apr 21, 2021 06:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments