Danny Masterson színész, akit több nő is nemi erőszakkal vádolt meg, illetve azzal, hogy az ügyeik kivizsgálását a szcientológia egyházának segítségével szándékosan hátráltatta, most azzal érvel, hogy az egész ügy egy szcientológia-ellenes támadás.

Mint a TMZ írja, Masterson tárgyalás-halasztást kért, hogy védőügyvédjével jobban felkészülhessenek. Az Azok a '70-es évek show-ból ismert színész állítja, hogy ártatlan, és az egész tört csak arról szól, hogy Leah Remini bosszút álljon a szcientológusokon. A beadványban azt állítja, hogy Remini befolyásolja az igazságszolgáltatást és a Los Angeles-i Rendőrséget, illetve ő bujtotta fel a három, nem nevesített vádlóját, hogy jelentsék fel szexuális bántalmazás miatt.

Remini úgy jön a képbe, hogy egykor ő is szcientológus volt, de aztán otthagyta a szervezetet, és azóta sorozatot készített saját és mások tapasztalatai alapján arról, kivel hogyan bánt az egyház. A színésznő a Scientology and the Aftermath évadzárójában pont Masterson ügyeivel, illetve azok tágabb kontextusával foglalkozott. (Remini sorozatának állításait ugyancsak tagadták a szcientológusok.)

Masterson azt mondja, az egyik vádlója már 12 évvel ezelőtt alaptalanul vádolta, a két másik személlyel pedig szerelmi kapcsolatban álltak, és egyikük sem sérelmezett semmit, amíg Reminivel ő összetűzésbe nem került. Aztán a színésznő – szerinte – a befolyása alá vonta a sértetteket, ott volt akkor is, amikor meghallgatták őket, és még „ki is javította” a beszámolóikat. Szerinte a nyomozást egyértelműen befolyásolja, hogy Remini a szcientológiaellenesség népszerű arca lett, és nagyon jóban van a rendőrökkel, hiszen ismert színésznő, és a személyi védelmét is a Los Angeles-i Rendőrség emberei látják el.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Danny Masterson szerint a nemierőszak-ügye szcientológia-ellenes támadás

Úgy véli, az őket megvádoló nőket Leah Remini bujtotta fel a vádaskodásra, és időt kér, hogy felkészüljön a védekezésre.

7 · Apr 21, 2021 07:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments